Osman Ulubaş Anadolu Lisesi

WEB https://osmanulubasal.meb.k12.tr
Adres : Osman Kavuncu Mahallesi 1021.Sokak No 1 Melikgazi Kayseri
VİZYON : Türkiye´nin beyin gücünü yetiştiren, model bir okul olmak
MİSYON : Ülkemizin değerlerini benimsemiş, evrensel değerlere saygılı, çağın bilgi donanımına sahip, geleceğe yön veren, bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı İkili öğretime geçilmiştir.
Saatler : Sabahçı:Başlama:07:00 Bitiş 13:00 Öğlenci:Başlama:13:10 Bitiş 19:00
Isınma : Doğalgaz
Servis : Kayseri şehir merkezinin her yerine öğrenci servisleri ulaşım sağlamaktadır
Ulaşım : Tramway, Otobüs (Osman Kavuncu Bulvarı ve Ambulans güzergahındaki bütün otobüsler geçer)
Yerleşim Yeri : Şehrin her yerine ulaşım kolay bir şekilde sağlanır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezi
Kontenjan Bilgileri : Kontenjan değişikliklerini e-okul.meb.gov.tr linkinden öğrenebilirsiniz.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Adrese dayalı kayıt sistemine göre öğrenci alınmaktadır. 2021-2022 Diploma notuna göre yerleşen en düşük 91,20 En yüksek 99,61 olarak gerçekleşmiştir.
Okulun Sınav Başarı Durumu : Ana sayfada YKS Başarılarımız linkinden ulaşabilirsiniz
Sportif Etkinlikler : Voleybol, Masa Tenisi, Kort Tenisi takımlarımızla bölgesel ve ulusal turnuvalara katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kitap Okuma Projemiz Melikgazi İlçe genelinde uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Avrupa Birliği ERASMUS+ projemiz Litvanya, Polonya, Almanya, İtalya ve İspanya ortaklarımızla yürütülmektedir.